Hanácký slad a chmel – žatecký poloraný červeňák dávají základ typické, výrazné chuti a vůni nefiltrovaného a nepasterizovaného živého piva. Výroba piva Maisel probíhá klasickou technologií českých piv. Pivo je vařeno v hostinském pivovaru Moritz v centru Olomouce.
PIVO TOČENÉ | ||
Jadroš 11° /světlé nepaster. a nefiltr./ | 0,50 l | 45 Kč |
Jadroš 11° /světlé nepaster. a nefiltr./ | 0,30 l | 38 Kč |
Radegast 12° /světlá nepaster./ | 0,50 l | 48 Kč |
Radegast 12° /světlá nepaster./ | 0,30 l | 40 Kč |
PIVO LAHVOVÉ | ||
Pilsner Urquell /světlý ležák/ | 0,50 l | 50 Kč |
Bernard /nealkoholické/ | 0,50 l | 45 Kč |
Bernard Švestka /nealkoholické/ | 0,50 l | 45 Kč |