Hanácký slad a chmel – žatecký poloraný červeňák dávají základ typické, výrazné chuti a vůni nefiltrovaného a nepasterizovaného živého piva. Výroba piva Maisel probíhá klasickou technologií českých piv. Pivo je vařeno v hostinském pivovaru Moritz v centru Olomouce.
PIVO TOČENÉ | ||
Maisel 11° /polotmavá nepaster. a nefiltr./ | 0,50 l | 40 Kč |
Maisel 11° /polotmavá nepaster. a nefiltr./ | 0,30 l | 34 Kč |
Bernard 11° /světlá nepaster./ | 0,50 l | 40 Kč |
Bernard 11° /světlá nepaster./ | 0,30 l | 34 Kč |
Bernard nealko švestka | 0,50 l | 40 Kč |
Bernard nealko švestka | 0,30 l | 34 Kč |
PIVO LAHVOVÉ | ||
Pilsner Urquell /světlý ležák/ | 0,50 l | 50 Kč |
Bernard /nealkoholické/ | 0,50 l | 40 Kč |
Bernard Švestka /nealkoholické/ | 0,50 l | 40 Kč |